Lunsjdiskusjoner og "Spør NSM"

Publisert: 19.03.2017 | Sist endret: 22.03.2017

I år som tidligere år tilbyr vi deltakerne å delta på lunsjdiskusjoner på konferansens første dag. Nytt av året er at vi i lunsjen dag to tilbyr "spør NSM"

Lunsjdiskusjoner foregår tirsdag 28. mars i Møller
Det er kort og godt bord med en ordstyrer fra NSM og et gitt tema å snakke ut ifra. Temaene gjenspeiler i noen grad foredragene NSM holder i sporene, men det er også andre teamer. Totalt er det 19 lunsjbord med plass til åtte personer per bord, og det er "førstemann til mølla"-prinsippet som gjelder; det er ingen påmelding til de ulike bordene. 
Oversikt over lunsjdiskusjonene finnes på OKS og navnebadgen deltakerne får utdelt, og oppdateres løpende. Endringer kan forekomme. 

Bruk lunsjen til faglig diskusjon og å knytte nye kontakter!


Nytt av året er "Spør NSM", som avholdes i Forum (minglerom på konferansen forøvrig) i lunsjen onsdag 29. mars (kl. 1130 - 1300). 
Her vil det stille fem fagpersoner fra NSM som svarer på spørsmål og formidler kontakt om fagområder i NSM. Det stiller fagpersoner på tvers av organisasjonen, innen blant annet følgende spesialiseringer: 
Cybersikkerhet, IKT-rådgivning, personellsikkerhet og tilsyn. 

Dette er en unik mulighet til å få svar på spørsmål du måtte ha innenfor våre fagområder, i tillegg til å knytte kontakter med NSM og andre som også benytter tilbudet. 
"Spør NSM" har ingen påmelding, man kommer innom i Forum i løpet av lunsjen dag to.