Praktisk informasjon

Publisert: 28.04.2017

Sikkerhetskonferansen 2018 avholdes på Oslo Kongressenter (OKS), Folkets Hus, Youngs gate 11, 0181 Oslo

Sikkerhetskonferansen 2018 avholdes tirsdag 20. mars og onsdag 21. mars.

Som annonsert på årets konferanse, åpner vi for påmelding til neste års konferanse allerede 1. mai. 

Prisen for tidlig påmelding (kun mulig med påmelding til begge dager) vil i år være 5500,- Fra og med 1. oktober er prisen 5900,-.

Frist for gebyrfri kansellering (full refusjon av deltakeravgift) er mandag 1. mars 2018.

Påmeldingen er som tidligere år løpende så lenge det er plasser på konferansen, med siste frist for påmelding fredag 16. mars - gitt at det fortsatt er ledige plasser.

Øvrig informasjon:

Dørene åpner kl. 0800 til registrering og kaffe. Programmet starter kl. 0900. 

Vi ber deltakere møte i god tid da innregistreringen kan ta noe tid.

Ved ordinær påmelding (fra 1. oktober) får du muligheten til å velge deltakelse en av dagene, eller begge dager. Deltakeravgift for en dag er 3900,-, og begge dager er 5900,-.

Påmeldingen er som tidligere år løpende så lenge det er plasser på konferansen, med siste frist for påmelding fredag 16. mars - gitt at det fortsatt er ledige plasser.
Studenter med gyldig studentbevis betaler halv pris for billetten. Er du student, må du huske å ta med beviset til innregistrering på konferansen.

Alle deltakere må ta med gyldig ID (førerkort, bankkort eller pass) til innregistreringen.

Hvis du blir forhindret i å delta på konferansen, kan en kollega overta plassen din. I så tilfelle må du ta kontakt med oss med fullt navn og ordrenummer på din registrering. Merk at en slik endring av påmelding må gjøres innen 1. mars. 

Fra 1. oktober (ordinær påmelding) kan du foreta kollegapåmelding til årets konferanse, og melde på inntil ti kollegaer fra egen virksomhet. 

Du må opplyse fullt navn og epostadresse til hver av dine kollegaer, samt hvilken påmelding de ønsker. Du blir ansvarlig for påmeldingen til dine kollegaer, og ved endringer eller avbestilling må dette foretas av deg. (Bekreftelse og evaluering kommer til din kollega, via opplyst epostadresse til vedkommende).

Er du fra pressen og ønsker å delta / rapportere? Kontakt oss

Kart over Oslo kongressenter finner du her (pdf)