Faglig tilbud i pausene

Publisert: 12.02.2019 | Sist endret: 16.03.2019

Pausene på årets konferanse kan benyttes til faglig påfyll i form av flere tilbud fra NSM. Disse foregår i Forum.

Veiledere:

På årets Sikkerhetskonferanse har vi fokus på ny sikkerhetslov. Det gjenspeiles i programmet, men også i tilbudet i lunsjen på konferansens første dag. Da vil fagpersoner fra NSM være tilgjengelige for store og små spørsmål om ny sikkerhetslov. Utgangspunktet er veiledere som NSM utarbeider i disse dager. I tillegg vil det være en god mulighet til å komme i kontakt med våre fagmiljøer og få mer informasjon om ny sikkerhetslov og hva den innebærer. Dette tilbudet vil gis i Forum (første etasje, bak mingleområdet).

Kurssenteret:

I tillegg til fokus på ny sikkerhetslov, kan man også møte representanter for NSM Kurssenter i Forum. Dette tilbudet gjelder begge dager. Det er et stort behov for økt kompetanse innen NSMs fagområder. Det er også utviklet kurs om Grunnleggende Nasjonale Funksjoner, og e-læring om ny Sikkerhetslov. Disse kursene, og øvrige kurs og kompetansetilbud fra NSM kan du få informasjon om, og melde deg på, i Forum under Sikkerhetskonferansen.

Møt NSMs IKT-sikkerhetsrådgivere

Har du innspill til neste versjon av NSMs Grunnprinsipper for IKT-sikkerhet? Lurer du på noe i en av NSMs veiledere innenfor IKT-sikkerhet? Har du forslag eller tilbakemeldinger på hvordan NSM kan gi bedre råd og anbefalinger innenfor datasikkerhet? I lunsjen 21. mars kan du møte NSMs rådgivere innenfor nettopp dette fagsporet i Forum, rett bak foajeen/mingleområdet i første etasje på Oslo kongressenter.

Her finner du IKT Grunnprinsipper fra NSM