Sikkerhetskonferansen 2018

Publisert: 28.04.2017 | Sist endret: 29.01.2018

Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) inviterer til Sikkerhetskonferansen 2018, 20.- 21. mars på Oslo Kongressenter.

Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) er en tverrsektoriell fag- og tilsynsmyndighet innenfor den forebyggende sikkerhetstjenesten i Norge. Direktoratet er nasjonal varslings- og koordineringsinstans for alvorlige dataangrep og andre IKT-sikkerhetshendelser.

NSM arrangerer Sikkerhetskonferansen i mars måned hvert år, en konferanse som byr på en unik samling av foredrag innenfor det brede spekteret «forebyggende sikkerhet». Vi har sterke bånd til både private og offentlige aktører innen fagområdet, og kan derfor by på et bredt sammensatt program, enten man er opptatt av cybersikkerhet, personellsikkerhet, fysisk sikring, Sikkerhetsloven, offentlig / privat samarbeid eller erfaringer fra selskaper og aktører som har opplevd ulike former for uønskede hendelser.

Årets program er inndelt i fellesdeler og fire parallelle spor – som tidligere år – og der første dag ser spesielt på dagens situasjon, tar dag to for seg mer av framtidsutsiktene.

Sikkerhetskonferansen har en bred sammensetning av deltakere, og vi tør påstå at programmet byr på noe for alle nivåer og fagområder innenfor forebyggende sikkerhet.

Meld deg på årets viktigste konferanse! (Lenken leder til tredjepartsløsning)

Prisen for deltakelse begge dager, er som tidligere år, 5900,-. 

Øvrig informasjon om billettyper, priser og middagsarrangement, finner du under praktisk informasjon.

Frist for gebyrfri kansellering (full refusjon av deltakeravgift) er mandag 1. mars 2018.

Påmeldingen er som tidligere år løpende så lenge det er plasser på konferansen, med siste frist for påmelding fredag 9. mars - gitt at det fortsatt er ledige plasser.

 

Program finnes øverst til høyre på siden.