Sikkerhetskonferansen 2020

Publisert: 29.04.2019 | Sist endret: 02.05.2019

Nasjonal sikkerhetsmyndighet ønsker velkommen til Sikkerhetskonferansen 2020, som avholdes 25.-26.mars på Oslo kongressenter. Tidlig påmelding til redusert deltakeravgift er nå tilgjengelig.

Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) arrangerer Sikkerhetskonferansen i mars hvert år. Konferansen er det største arrangementet innenfor forebyggende sikkerhet i Norge, og byr på et bredt sammensatt program innenfor temaer som cybersikkerhet, personellsikkerhet og fysisk sikring.

Tidlig påmelding til Sikkerhetskonferansen 2020

(Lenken leder til tredjepartsleverandør, og faktura utstedes av Medvind eventbyrå på vegne av NSM)

Som tidligere år gjelder påmelding til redusert pris for de første 200 deltakerne, eller senest frem til 1.oktober. Etter 1. oktober er prisen 6300,- (uendret fra 2019).
Det er kun anledning til å melde seg på ordinær deltakelser begge dager til redusert pris. 

Frist for gebyrfri kansellering (full refusjon av deltakeravgift) er 1. mars 2020.

Påmeldingen er som tidligere år løpende så lenge det er plasser på konferansen, med siste frist for påmelding fredag 08. mars - gitt at det fortsatt er ledige plasser.

Deltakeravgift for begge dager er 5300,- 

Tradisjonen tro inviterer vi til minglearrangement med servering på Stratos etter programslutt konferansens første dag. Ved påmelding kan du også melde deg på arrangementet på Stratos. Pris er 495,- inkludert en drikkeenhet (denne prisen er lik for tidlig påmelding som ordinær påmelding).

Du kan betale med kort eller få tilsendt faktura gjennom påmeldingslenken.
Merk: I.O-nummer eller annen merking av fakturaen MÅ opplyses ved påmelding. Ha derfor dette klart når du registrerer deltakelsen!

Av sikkerhetsmessige årsaker vil ikke deltakerlister offentliggjøres, verken elektronisk eller på selve konferansen. 

Dersom du likevel har behov for skjermet påmelding / deltakelse, kontakt oss.

  • Alle deltakere må ta med gyldig ID (førerkort, bankkort eller pass) til innregistreringen på konferansen, begge dager.

Endring / kansellering av påmelding

Hvis du blir forhindret i å delta på konferansen, kan en kollega overta plassen din. I så tilfelle må du ta kontakt med oss med fullt navn og ordrenummer på din registrering. Merk at en slik endring av påmelding må gjøres innen 1. mars 2020.
Kansellering kan gjøres gebyrfritt innen 1. mars 2020. Send navn og virksomhet/ ordrenummer til event@medvind.no.

Etter 1. mars 2020 er alle påmeldinger bindende.